Zelfstandig medewerker Servicefacturatie

}

Flexibel

Randstad

Schoonmaakbedrijf gebouwen

Voor deze opdrachtgever, een jong en ambitieus schoonmaakbedrijf met de kennis en professionaliteit van een groot schoonmaakbedrijf en de betrokkenheid van een klein familiebedrijf.

Zijn we op zoek naar een zelfstandige administratieve kandidaat.

DE TAKEN

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opmaken, genereren en versturen van facturen binnen SAP. Dit doe je aan de hand van de klantafspraken die vastgelegd zijn in het ERP-systeem.
 
Je komt te werken in een gezellig en collegiaal team van 5 medewerkers variërend in leeftijd. In deze functie ben je zelfstandig verantwoordelijk voor key-accounts van grote supermarktketens, de werkzaamheden die daarbij horen zijn als volgt:
 • Project, opdracht-, start aanvang-, slottermijn en meer- en minderwerk facturatie, inclusief de bewaking hiervan
 • Contract, maand-, kwartaal-, halfjaar- en jaarlijkse facturatie
 • Service facturatie: alle werkbonnen na een bezoek van de monteur beoordelen, valt het service bezoek binnen de klantafspraak (SLA) of daarbuiten (factureren)?
 • Doorbelasting Intercompany
 • Versturen van de factuur per:
  • post
  • mail
  • klantenportaal

Mocht er een dispuut ontstaan, dan ben je ook verantwoordelijk voor het  oplossen/beantwoorden van de vragen en klachten die de klanten hebben met betrekking tot de facturen.

JOUW TALENT

Voor deze zelfstandige administratieve functie is het belangrijk dat je minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding richting (bedrijfs)administratie met 2 jaar werkervaring  of hbo werk- en denkniveau hebt.
Je kunt goed met Excel overweg en hebt een streepje voor indien je ervaring hebt met SAP en- of de Franse taal machtig bent.
Als persoon durf je zelfstandig beslissingen in je werk te nemen, natuurlijk voorafgaand aan een gedegen inwerkperiode.
Ook vind je het een leuke uitdaging om mee te denken met de procesverbeteringen op- en voor de afdeling om zo efficiënter te kunnen werken.

WERKTIJDEN:

Werktijden zijn flexibel tussen 7.30 en 17.30 uur


Is dit niet wat u zoekt?

Wij stellen tevens gemotiveerde uitzendkrachten bij verschillende opdrachtgevers in de regio voor.

Wij wachten niet tot er een openstaande vacature naar ons komt, maar we gaan juist met de gegevens van onze uitzendkrachten, naar opdrachtgevers, in de hoop dat er werk is.

Daarom stellen wij het zeer op prijs als u zich bij ons inschrijft.
Ga naar het inschrijfformulier en vul uw gegevens in.

Met welke achtergrond dan ook.

U bent van harte welkom!

Deel deze bericht

Deel dit bericht via Facebook!