Herma de Jong uit Culemborg is oprichtster van Betuwe65plus uitzendbureau. Al meer dan 25 jaar is zij actief in de uitzendbranche, eerst als intercedente bij één van de grote uitzendorganisaties en de laatste 15 jaar als zelfstandig onderneemster.

Herma is geboren in een dorpje aan de Waal en is dus een echte Betuwse, niets is mooier dan het rivierenlandschap met haar prachtige authentieke vergezichten, de agrarische gebieden en karakteristieke steden.

Al vanaf 1999 is zij eigenaar van LaborAndum, uitzendbureau voor jonge senioren, waarbij zij zich richtte op specifieke doelgroepen welke voor het hele land mogelijkheden gaf.

Met Betuwe65plus uitzendbureau richt zij zich met name op de regio waarbij specifieke doelgroepen ondergeschikt zijn.

Mede door haar jarenlange ervaring voelt Herma feilloos aan welke kandidaat geschikt is voor welke uitzendfunctie. Senioriteit kan zij als geen ander “verkopen” aan haar opdrachtgevers.

Vanuit Culemborg werkt zij met haar assistente.  Al haar opdrachtgevers bezoekt zij persoonlijk. De lijnen zijn kort en zij staat te allen tijde voor haar opdrachtgevers en haar uitzendkrachten klaar.

*Betuwe65plus uitzendbureau werkt samen met Twente65plus – en Veluwe65plus uitzendbureau