Populair of niet?

 Het leiden van een uitzendbureau kent ook zijn minder leuke momenten.

De ‘gouden’ uitzendkracht, die beslist om te stoppen met werken bijvoorbeeld. Of de uitzendkracht, die door fysieke problemen, gedwongen wordt om te stoppen.                                                                                                                              Het is hoe dan ook altijd weer even slikken. Ons bestand is uitgebreid, maar niet alle ingeschreven uitzendkrachten voldoen aan het ‘zoekprofiel’. Wij kunnen moeilijk een secretaresse sturen naar een bedrijf dat een monteur vraagt voor oliepompen.

Zo doen wij zaken met een echtpaar: Zij heeft een koekjesfabriek; Hij heeft een computerbedrijf. Beide maken gebruik van Betuwe65plus om hun werknemers mee aan te vullen. En allebei vinden ze een speciale uitzendkracht helemaal geweldig. Wat natuurlijk heel fijn is. Helaas hebben wij er maar eentje van. Jullie zullen wel denken, hoe lossen jullie op kantoor dat op? Niet dus…

Dat doet het echtpaar zelf aan de ontbijttafel. Na wat heen en weer praten, krijgt de partner met de hoogste nood de uitzendkracht.

Deel dit bericht

Deel dit bericht via Facebook!