NOG WERKEN, WAAROM ZAL IK HET DOEN???

Natuurlijk hoeft het niet meer zo nodig. Natuurlijk heb ik m’n AOW. En natuurlijk wil ik eindelijk wel eens iets leuks met m’n wederhelft doen. Maar ik heb geen collega’s meer. Niemand vraagt meer hoe het op mijn werk is. Het is net of niemand me interessant vindt?!?

Steeds meer AOW-gerechtigden merken dat ze eigenlijk nog helemaal niet oud genoeg zijn om niets meer te doen. Integendeel! Steeds meer van hen ontdekt dat het leuk is nog iets te betekenen. Dat het leuk is om nog met “verhalen” thuis te komen. Waardering en respect van leidinggevenden en collega’s te krijgen.

Steeds meer werkgevers ontdekken de wonderbaarlijke gemotiveerdheid van juist AOW-gerechtigden. Hun ziekteverzuim is te verwaarlozen. Ze worden door niemand achter de vodden gezeten omdat ze anders hun uitkering kwijt raken. Voor niemand zijn zij een bedreiging binnen het “normale” bestand personeelsleden. Carrière hoeven ze niet meer te maken.

Neen, gewoon zonder veel stress lekker ontspannen een paar dagen in de week nog iets betekenen voor de samenleving en voor jezelf! Relatief zijn het zeer voordelige arbeidskrachten omdat er geen sociale premies meer worden ingehouden. Echte opleidingskosten zijn meestal te verwaarlozen.

Uitzendbureau Betuwe65plus gedijt bij al deze pluspunten! De plus staat dus niet alleen voor het wellicht iets ouder zijn, maar juist voor al deze extra pluspunten. Betuwe65plus kent de Betuwe als geen ander en weet als geen ander de goede kandidaat/kandidate o[ de goede plek te krijgen.

Door hun jarenlange ervaring maken zij bijna als vanzelfsprekend de perfecte match tussen opdrachtgevers en werkzoekenden. En ach, dat beetje extra inkomen is niet het belangrijkste maar wel mooi meegenomen.

Waarvoor dan ook!

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan contact op met Herma de Jong.
Tel: 06-21266246

Deel dit bericht

Deel dit bericht via Facebook!