Niet praten maar poetsen…

Niet praten maar poetsen…

 

Vorige week sprak ik met Arie de Jong, een door ons zeer gewaardeerde Betuwe65plusser. Hij had ons gemaild en terloops vermeld dat hij toe was aan een échte uitdaging.

Op kantoor gingen, spreekwoordelijk, de alarmbellen af. Wilde hij soms stoppen? Een nieuwe baan aannemen? Niet meer bij Betuwe65plus?  Allemaal vragen, dus belden wij hem.

Arie, die voor Betuwe65plus schoonmaakt, vertelde dat het goed ging met hem, maar dat hij graag eens een onmogelijke klus zou willen krijgen. Zoals een vieze kantine of nog beter een toiletblok! Die zou hij dan op z’n Arie’s blinkend schoonpoetsen.

Nu proberen wij steeds mensen te vinden om juist zulke klussen te gaan doen. En we kunnen wel stellen dat ze heel moeilijk te vinden zijn. Klaarblijkelijk wil iedereen graag eten in een blinkend schone kantine en graag een schoon en fris toilet bezoeken, maar het schoonmaken daarvan…

Wij zijn ontzettend blij, niet alleen met Arie, maar met al onze Betuwe65plus-schoonmakers. Zij staan ’s morgens vroeg op, zijn op tijd op hun werk. Ook na sluitingstijd maken zij kantoren en supermarkten schoon. Zij doen dat goed en met plezier. En wat ook belangrijk is: naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Voor ons zijn jullie ALLEMAAL “Werknemer van de Maand”.

Deel dit bericht

Deel dit bericht via Facebook!