Medewerk(st)er schoolkantine Nijmegen – Wijchen

}

In overleg

Nijmegen - Wijchen

Onderwijs

Bij een cateringbedrijf mogen we kandidaten voorstellen voor de werkzaamheden van medewerk(st)er schoolkantine bij een middelbare school in Nijmegen en of Wijchen. Je kan ingezet worden op meerdere locaties. Op de meeste locaties werk je samen met colleges maar er zijn ook kleinere locaties waar je zelfstandig werkt en ‘je eigen toko runt’.

Werktijden:

Tussen 7:30 en 15:30 uur
Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Aantal dagen in goed overleg
Tijdens schoolvakanties vrij

Werkzaamheden:

Deze bestaan uit het bereiden van gezonde en luxe lunchgerechten: Je bakt broodjes af en belegd deze met gezonde ingrediënten. Maar je maakt ook wraps, rijk gevulde salades en warme snacks.

Je presenteert alle producten op tijd voor de lunchpauze in de counter en verricht tijdens de lunchpauze met een gastvrije glimlach de kassawerkzaamheden. Uiteraard moet na de pauze alles worden schoon gemaakt en opgeruimd, zodat je de volgende werkdag fris kan aanvangen.

Voor dat je zelfstandig start krijg je een training/opleiding van/bij het cateringbedrijf.

Voor deze werkzaamheden mogen we ook 65-minners voorstellen. Dus ook niet AOW’ers mogen reageren en kunnen in aanmerking komen.


Is dit niet wat u zoekt?

Wij stellen tevens gemotiveerde uitzendkrachten bij verschillende opdrachtgevers in de regio voor.

Wij wachten niet tot er een openstaande vacature naar ons komt, maar we gaan juist met de gegevens van onze uitzendkrachten, naar opdrachtgevers, in de hoop dat er werk is.

Daarom stellen wij het zeer op prijs als u zich bij ons inschrijft.
Ga naar het inschrijfformulier en vul uw gegevens in.

Met welke achtergrond dan ook.

U bent van harte welkom!

Deel deze bericht

Deel dit bericht via Facebook!