Hovenier zoekt tuinman

}

1 à 2 dagen per week

Betuwe

Hovenier

Voor dit allround hoveniersbedrijf voor ontwerp, aanleg en onderhoud, en met een eigen aanbod van meer dan vijfhonderd soorten vaste planten.

De huidige tuinman heeft aangegeven aan het eind van dit jaar te stoppen, zoeken we een andere tuinman voor 1 à 2 dagen per week voor het onderhouden van tuinen bij zowel particuliere klanten als bij bedrijven.

Wij zoeken iemand die vanaf nu mee werkt met huidige tuinman, maar op den duur zelfstandig op weg kan voor het bijhouden/onderhouden van diverse tuinen. De werkzaamheden zijn onder andere gras maaien, snoeien, scheer- en knipwerkzaamheden, onkruidvrij houden en alle andere voorkomende tuin werkzaamheden.

Wij zoeken een actief iemand die natuurlijk graag buiten bezig is. Ervaring is niet het allerbelangrijkste, maar enige kennis van bloemen/planten/struiken/gras is wel belangrijk. Het is ook wel belangrijk om in het bezit te zijn van een B(E) rijbewijs en te kunnen rijden met een aanhanger achter de auto.

Wat bieden we jou?

Veel afwisseling in het werk
Gezelligheid en plezier
Werken in de buitenlucht

WERKTIJDEN:

Uren / dagen zijn in overleg nader te bepalen.


Is dit niet wat je zoekt?

Wij stellen tevens gemotiveerde uitzendkrachten bij verschillende opdrachtgevers in de regio voor.

Wij wachten niet tot er een openstaande vacature naar ons komt, maar we gaan juist met de gegevens van onze uitzendkrachten, naar opdrachtgevers, in de hoop dat er werk is.

Daarom stellen wij het zeer op prijs als u zich bij ons inschrijft.
Ga naar het inschrijfformulier en vul uw gegevens in.

Met welke achtergrond dan ook.

U bent van harte welkom!

Deel dit bericht

Deel dit bericht via Facebook!