AOW en bijverdienen?

Mag ik naast mijn AOW bijverdienen?

Informatie over uw AOW en partnertoeslag verwijzen wij u naar de SVB.

Moet ik een Curriculum Vitae hebben?

Nee, dit hoeft niet. In veel gevallen stellen wij kandidaten eerst voor middels een korte omschrijving, opgesteld naar aanleiding van door u verstrekte gegevens op het inschrijfformulier en tijdens het intakegesprek. Na selectie door de potentiële opdrachtgever volgt er doorgaans een persoonlijk kennismaking/sollicitatiegesprek.

Hoeveel ga ik verdienen?

Uw verdiensten zijn afhankelijk van het werk dat u gaat doen. Het salaris hangt af van de functiegroep waarin uw werkzaamheden vallen.

Krijg ik reiskostenvergoeding?

Boven de 10 km woon- werkverkeer worden de reiskosten vergoed à 19 ct per km.

Ben ik verzekerd als ik werk?

Ja, wanneer u werkt als uitzendkracht valt u onder de aansprakelijkheidsverzekering van de opdrachtgever waar u voor werkt.

Z

Laag ziekteverzuim

Z

Ervaren en gemotiveerd

Z

Géén minimale uren afname