65 plus voordelig

Houd personeelskosten in de hand.

Veel ondernemers kiezen in deze tijd voor een ruime, flexibele schil om personeelskosten zoveel mogelijk in de hand te kunnen houden. Daarnaast zijn tijdelijke krachten nodig voor vervanging bij ziekte-, zwangerschapsverlof en tijdelijke extra drukte.

Hiervoor kunt u prima terecht bij Betuwe65plus.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden van 65-plus krachten. Veel ouderen hebben helemaal geen zin om achter de geraniums te zitten. Ze zijn actief, vol levenslust en dragen graag hun steentje bij aan de maatschappij. Ook op werkgebied. Daarbij delen ze graag hun ervaring. Het zijn ideale arbeidskrachten.

Ze hoeven niet te werken, maar willen graag!

Het zijn erg gemotiveerde arbeidskrachten en vooral ook aanzienlijk voordeliger. Het is voor menig ondernemer even omschakelen, want aan oudere werknemers als uitzendkracht wordt vaak niet gedacht. Maar wie de stap neemt ervaart al snel de voordelen. Naast de lagere loonkosten zijn ze flexibel inzetbaar en zeer gemotiveerd. Bovendien is bewezen dat een mix van jong en oud op de werkvloer leidt tot meer motivatie en minder ziekteverzuim.

Bij Betuwe65plus zijn niet alleen mensen ingeschreven die ongeschoold of lager geschoold werk willen verrichten, maar kunt u ook terecht voor ervaren mensen op hbo-niveau, in alle denkbare sectoren.

Ga dus voor voordelig en gemotiveerd personeel naar Betuwe65plus Uitzendbureau!

Z

Laag ziekteverzuim

Z

Ervaren en gemotiveerd

Z

Géén minimale uren afname